Ugrás a fő tartalomra

Címzett: Agrárminisztérium

Tiltsák be a zöldmezős beruházásokat és az erdőirtást Magyarországon!

Miniszter úr!

A globális felmelegedés, mint tudják egyre jobban veszélyezteti bolygónk élővilágát. A Föld tüdejének tartott brazil esőerdő és sok más őserdő lángba borulása, már ténylegesen is égető kérdéssé tette, hogy meddig terjeszkedhet az Ember, környezete kárára.
Ezért kérem önt, tegyen javaslatot a Parlamentben és szavaztassa meg, hogy a zöld/mezőgazdasági területek (nehézipari felhasználásra való) feltörése legyen az ország területén illegális!
Tudom, hogy ez a kis ország nem állíthatja meg a globális természetpusztítást, de ezzel (elsők között) ragyogó példát lehetne mutatni a világ többi országának!

Tisztelettel: Horváth Dániel

Miért fontos?

Nap, mint nap halljuk az aktuális helyzetet a természet és az ember egyre elkeseredettebb küzdelmében, pedig mind tudjuk mi lesz ennek a csatának a vége... A kiszipolyozott területek növekedése, az elsivatagosodás, a sarki jégpáncél/jégsapka olvadása és a növekvő szén-dioxid-szint lassan, de biztosan a civilizáció számára teljesen élhetetlenné teszi a bolygót.
Azért írtam ezt a petíciót, hogy véget vessünk ennek a gyakorlatnak és véget vessünk az ember, a természet ellen indított őrült hadjáratának!
Félreértés ne essék, a zöldmezős beruházások és az erdős területek feltörése mezőgazdasági célokból, Magyarországon való betiltása (ha elérjük ezt a célt), csak egy üzenet lesz a világnak, hogy ezt igen, ÍGY is lehet!

Kategória

Frissítések

2024-06-27 20:12:50 +0200

50 aláírás gyűlt össze.

2020-04-19 08:59:31 +0200

25 aláírás gyűlt össze.

2019-12-17 12:45:09 +0100

10 aláírás gyűlt össze.