Rólatok és rólunk

Mi, akik ezen az oldalon indítjuk el kampányainkat, nagyon sokfélék vagyunk, egy dolog azonban összeköt bennünket: vannak ügyeink, amelyek megvalósíthatóságáért és sikerességéért felelősséget vállalunk.

Szükség lenne egy gyalogátkelőhelyre a településeden?
Ki akarják vágni a kedvenc fádat?
Aggódsz a sünökért?
Botrányosnak találod a gyereked tankönyvét?
Tudsz valamilyen megoldást a köztéri illemhelyek hiányára?

– a megoldandó feladatok sora végtelen a saját életedben, a közvetlen és a tágabb környezetedben.

Számtalan dolog működhetne még jobban, még hatékonyabban. Ne hagyjuk, hogy cél nélkül emésszenek ezek a kérdések! Nálunk szinte bármilyen ügyben indíthatsz kampányt. A töprengés, esetleg dühöngés helyett fordítsuk az energiáinkat a megoldásra.

Ebben a közösségben mindenkit nyitottan fogadunk. Tiszteljük egymás személyét, csoportját, világnézetét, ügyét még akkor is, ha nagyon eltér a miénktől. Azt írjuk, hogy szinte bármilyen ügyben indíthatsz nálunk kampányt. Van pár dolog azonban, aminek nem adunk teret. Például alapvető jogok, tények megkérdőjelezésének, mint amilyen a klímaváltozás. Nem lehet a nálunk indított kampányod illegális, erőszakos vagy arra buzdító, nem látunk szívesen diszkriminatív, megfélemlítő és gyalázkodó tartalmakat. Nem támogatjuk álhírek terjesztését.

Fenntartjuk a jogot arra, hogy töröljük azokat a kampányokat, amelyek a fenti kategóriákba esnek.

Az alábbiakban tippeket és tanácsokat olvashatsz arról, hogyan teheted sikeressé a kampányodat.

Mit is csinálunk mi?

A SzabadaHang egy új társadalmi kezdeményezés. Ahhoz nyújtunk eszközt, technikai segítséget, hogy elindíts, fenntarts és sok emberhez eljutass számodra fontos ügy(ek) köré szerveződő kampányokat. Mi ehhez a technikai feltételeket és egy kis szakmai támogatást biztosítunk neked.

A kampányod lehet kis helyi, vagy mindenkit érintő országos, heroikus küzdelem része, de egy teljesen hétköznapi ügyben is kínálhatsz megoldást. Mi képessé szeretnénk tenni arra, hogy tenni tudj egy általad fontosnak vélt ügyért. Ha már eszedbe jutott valaha, hogy közösségi segítséggel jobb hellyé varázsold a települési iskolát, lakóhelyed vagy épp a világot, akkor jó helyen jársz - ehhez kínál segítséget számodra ez a platform.