Ugrás a fő tartalomra

Címzett: Orbán Viktor Miniszterelnök

Ne a kis emberek fizessenek több rezsit a háborús infláció miatt!

Tisztelt Orbán Viktor Miniszterelnök!

A háború árát és az elszabaduló energia árát meg az elszabaduló infláció ára miatt, ne a kis emberekkel legyen meg fizetve hanem maradjon meg a legkiszolgáltatott emberek számára a rezsi csökkentés.

-Kiskorú gyermekeket nevelő családoknál.
-fogyatékossággal élő személyeknél függetlenül attól, hogy családban élnek-e együtt vagy egyedül élnek-e.
- Az idős átlagon aluli és átlagos nyugdíjal élő emberek számára.

Gyermekes családonak, és fogyatékossággal élő személyeknek, és idős alacsony vagy átlagos nyugdíjjal rendelkező személyeknek legfőképpen nem mindegy, hogy -10 fokos téli hidegben a szoba hőmérséklet +18-20 fokos vagy +21-23 fokos-e.

Nem minden embernek van pénze napelemre, és nem nem minden embernek van luxus villája, és luxus kültéri és beltéri medencéje sem.

Ha már mindenkinek nem lehet Rezsi csökkentés, akkor a Rezsi megszorítást kezdjék a milliárdos, és milliomos fizetéssel rendelkezőkkel: ne az átlag jövedelemmel, és az átlagon aluli jövedelemmel rendelkezőkkel kezdjék el alkalmazni jogtalanul, és igazsgátalanul a rezsi megszorítását.

Tisztelettel: Bálint Éva Autista nő.

Miért fontos?

Igazságtalan és jogtalan lenne a Rezsi megszorítást alkalmazni az átlagos jövedelemmel, és átlagon aluli jövedelemmel rendelekezők számára, mikor vannak Magyarországon belül Milliárdos és Milliomos jövedelemmel rendelkezők is.

Frissítések

2022-08-06 04:52:13 +0200

25 aláírás gyűlt össze.

2022-07-17 16:24:14 +0200

10 aláírás gyűlt össze.

2022-07-15 22:32:20 +0200

Jogtalanak és igazságtalanak tartom mint sokan mások, az Ukrán-Orosz háború miatt lévő infláció alatt és az elszabaduló Energia szaknciós válság miatt, hogy az alacsony jövedelműeknek és az átlag jövedelmúeknek Rezsi csökkentési limitett vezetnek be. Ami azt jelenti, hogy ha átlagon felülire sikerül télen a gáz és a villany használata, akkor sokkal többet kell fizetniük a fogyasztóknak. Míg akik Milliomos vagy Milliárdos jövedelemmel rendelkeznek, rájuk nem vonatkozna a Rezsi csökkentési limit ha túl fogyasztanának télen a gáz fűtést, mert nekik van pénzük a millios/millárdos fizetésükből a luxus villájukat napelem táblákat szereltetniük.

És nem az átlagon aluli és átlagos jövedelmű kiskorú gyermekes családokra, fogyatékossággal élőkre és idősre kéne megfizetetni a háború és az energia szankció árát, hanem a millárdos és milliomos jövedelműekkel kéne ezt bevezetni.