Ugrás a fő tartalomra

Címzett: Magyarország kormánya, Országház.

Járványkezeléssel és oltással kapcsolatos követelések.

Tisztelt Képviselők!

Ezennel a magyar nép ezekre kéri Önöket.:
- Kezdjék el tömeges, államilag finanszírozott tesztelést.
- Depolitizálják az oltások kérdését, abból egyik párt se csináljon kampányt.
- Engedélyezzék a szabadtéri oltópontok létrehozását.
- Tegyék lehetővé a szabad választás lehetőségét az oltások terén.
- Adjanak pontos adatokat az oltásokkal kapcsolatban, amit a nemzetközi, és az itthoni szakértők is elfogadnak, vagy eddigi ellenőrzésekkel tudnak alátámasztani.
- A védettségi igazolványt ne vezessék be, amíg a választási lehetőséget nem tudják biztosítani.
- A védettségi igazolványt csak azok kaphassák meg, akik antitest-teszttel bizonyítottan védettek a második, vagy harmadik oltás után. Ne keltsenek hamis biztonságérzetet az emberekben, akik még nem védettek.
- A veszélyhelyzetet szüntessék meg, amennyiben a tömegrendezvényeket (pl. focimeccs, vadászati kiállítás) akarnak rendezni teltházzal.
- Amennyiben a veszélyhelyzet továbbra is fent marad, és tömegrendezvényeket szerveznek, tegyék lehetővé a tüntetés lehetőségét.
- Müller Cecíliát váltsák le, helyére egy, az Orvosi Kamara által javasolt pártfüggetlen személyt tegyenek.
- A sajtó munkáját ne akadályozzák, az újságírókat engedjék be a kórházakba, amennyiben a kórházigazgató azt engedélyezi. Az orvosok adhassanak tájékoztatást anélkül, hogy emiatt megtorlástól kellene tartaniuk.
- Az akciócsoportba vonjanak be több pártfüggetlen szakértőt, a nyitás és szigorítás ütemtervét ők határozzák meg, politikai nyomástól függetlenül.

Miért fontos?

Ezek a lépések biztosítanák, hogy az emberek informált döntést tudjanak hozni az oltásokkal kapcsolatban, és azt pártoktól függetlenül, szakértők javaslatai alapján tegyék.
Továbbá lehetővé válna, hogy a reális képet kapjuk az egészségügy terheltségéről, a járvány valós helyzetéről, és azt nem pártok látócsövén keresztül, hanem objektív módon szemlélhesse a magyar nép.

Kategória

Frissítések

2021-05-13 11:14:52 +0200

50 aláírás gyűlt össze.

2021-04-30 10:19:51 +0200

25 aláírás gyűlt össze.

2021-04-29 18:38:04 +0200

10 aláírás gyűlt össze.

2021-04-29 16:13:52 +0200

Az 1000. aláírásnál elkezdem felvenni a kapcsolatot pár független, megbízható képviselővel. Addig is kérem Önöket, hogy osszák meg a petíciót minnél több ismerősükkel.