Ugrás a fő tartalomra

Címzett: III. kerület polgármestere dr. Kiss László

EGYÜTT TEHETÜNK AZÉRT, HOGY ÉLHETŐ LEGYEN A KÖRNYEZETÜNK! TEGYÜNK AZÉRT, HOGY LEGYEN HOL PARKOLNUNK!

Ha neked is eleged van az új többszáz lakásos házak építéséből, hogy nem tudsz parkolni, gyere el és csatlakozz a petíciónkhoz!

1 hétvége alatt 145 aláírást gyűjtöttünk személyesen! Sokszorozzuk meg online, hogy végre meghallgassanak és történjen valami az ügyben!

Vessük fel a Hatvany Lajos Pünkösdfürdő utcai parkoló megszüntetésének és a lakosok által nem akart 291 lakásos ház építésének kérdését! Álljunk ki a petíciónkkal!

Ha nem ez az építkezés érint, akkor is szívesen várunk! Ha többen vagyunk talán tehetünk azért, hogy élhető legyen a környezetünk a III. kerületben Óbudán, Békásmegyeren, Csillaghelyen!

1. Az aláírásgyűjtés célja, hogy felszólítsuk a III. kerület polgármesterét, hogy képviselje a választópolgárai érdekeit és érje el a fizető parkoló üzemeltetőjénél és az építkezés kivitelezőjénél, hogy január 31-ig lehessen használni a fizetős parkolót a jelenlegi bérlőknek!
2. Az önkormányzat nyújtson jogi támogatást a parkoló bérlői részére, hogy méltatlan 9 napos felmondással ne lehessen megszüntetni a parkolási lehetőséget!
3. Gondoskodjon róla, hogy minden autós értesüljön a jelenlegi helyzetről!
4. Kezdje meg a párbeszédet a lakossággal és tartson Lakossági Fórumot a Hatvany Lajos és Pünkösdfürdő utca sarkán lévő parkoló megszüntetése, és a parkoló helyén épülő 291 lakásos ház építése témájában 2022. január 5-ig!
5. Adja meg a témában e-mailben megküldött kérdésekre a válaszokat, és működjön együtt a környékbeli lakosságot témában képviselő választópolgárokkal!

Csatlakozz a Facebook csoportunkhoz, https://www.facebook.com/groups/parkolohatvanypunkosdfurdo
hogy tudjunk tájékoztatni mit csinálunk, vagy írj e-mailt: [email protected]

Miért fontos?

Ha neked is eleged van az új többszáz lakásos házak építéséből, hogy nem tudsz parkolni, gyere el és csatlakozz a petíciónkhoz!

EGYENKÉNT KEVESEK VAGYUNK, DE HA ÖSSZEFOGUNK EGYÜTT TEHETÜNK AZÉRT, HOGY ÉLHETŐ LEGYEN A KÖRNYEZETÜNK,
és hazatérve tudjunk parkolni az otthonunk környékén!

Csatlakozz, írd alá a petíciót!
Budapest, III. kerület, Magyarország

Maps © Stamen; Data © OSM and contributors, ODbL

Kategória

Frissítések

2021-12-15 08:02:16 +0100

50 aláírás gyűlt össze.

2021-12-13 20:48:22 +0100

25 aláírás gyűlt össze.

2021-12-13 15:49:10 +0100

10 aláírás gyűlt össze.