Ugrás a fő tartalomra

Címzett: Kerepes város önkormányzata és Kerepes város Polgármestere!

Felújított autóbuszokat és több buszmegállókat Kerepes városnak!

Felújított autóbuszokat és több buszmegállókat Kerepes városnak!

Tisztelt Gyuricza László Kerepes Polgármestere!

2019. Október 13-én választották meg a Kerepes város lakói Polgármesternek és lassan 1 éve lesz, hogy a Közbiztonság fejlesztésén és környezetvédelmet fejlesztésén dolgozik. Viszont úgy érzem, hogy legkésőbb 2020. Október 13. és 2022. Október 13. között el kéne kezdenie pályázni, hogy Kerepes városnak legyen kiépített Kerékpár útja és bővített kiépített és felújított buszmegállója felújított helyi járatú autóbusza, és egyértelmű busz menetrenddel és busz számozással ami iskolai tanítási napokon sűrűbbek közlekedhetne.

Miért fontos?

Kerepes Város lakosainak létszáma egyre jobban növekszik, nem csak a gyermekek születésének a létszáma növekszik, hanem a felnőtt lakosok létszáma is egyre jobban növekszik: mivel sok vidéken élő gyermekes család költözik fel a kedvező ingatlan vásárlás végett, és a Budapesten lévő jobb fizetésű állása és a gyermekük tovább tanulása végett is.

Nem minden Kerepesi lakos lakik közel a Kerepesi, vagy a Szilasligeti Hév állomás közelében, hanem vannak akik igen messze is laknak az érintett Hév állomástól. És közülük nem minden lakosnak van autó vagy motor számukra vagy kerékpár számukra, amivel ki tudnának menni az érintett Hév állomások egyikéhez. Nem sokan engedhetik meg maguknak, hogy taxit béreljenek maguknak főleg télen a havas-jeges időkben és emiatt el is késhetik az érintett órában lévő Hévet.

Kerékpár út kiépítésére meg azért lenne szükség: mert lassan a fő járda szakaszon mennek egyre többen mennek kerékpárral, és rollerrel a 12 év feletti lakosok is, mivel a mellék utcákon bármikor megjelenthet egyszerre akár 2 autó is.

Viszont így már lassan a baka kocsival közlekedőket, és az idős embereket szorítják ki a fő járda szakaszon, a legfőképpen 12 év feletti kerékpárral és rollerral közlekedők.

Hogyan lesz kézbesítve

Kerepes Polgármesteri Hivatal.

Kerepes, Magyarország

Maps © Stamen; Data © OSM and contributors, ODbL

Kategória

Frissítések

2020-06-28 17:57:36 +0200

Meg untam Kerepesi lakosként, hogy 2019. Október 13-óta lett megválasztva a jelenlegi Kerepesi Polgármester és a Közbiztonság fejlesztésén, meg az illegális hulladék felszámolása mellett nem sok mindent csinált közel 1 éves Kerepesi város irányításában.

Nem lenne jó ha Kerepes város helyi közlekedésének a fejlesztésére majd akkor kerülne sor rá, amikor már 6 hónapnál kevesebb idő lesz a 2024. Októberi Önkormányzati választásig.