Ugrás a fő tartalomra

Címzett: Kövér László, az országgyűlés elnöke

Bérstop a politikusoknak!

Mi, a nép, a választópolgárok, mint a magyar kormány és az országgyűlési képviselők munkáltatói élünk jogainkkal, és követeljük, hogy kerültessenek törvénybe foglalásra az alábbiak:

Eljött az ideje – már rég! – hogy a megélhetési politikusok is kivegyék részüket a magyar népet sújtó terhekből.

Emiatt úgy határoztunk, hogy az országgyűlési képviselőket, kormánytagokat, minisztereket, a miniszterelnököt, államtitkárokat és helyetteseiket, valamint az egyéb naplopó, megélhetési politikusokat a jövőben (optimálisan 2022. szeptember 1-től) legfeljebb havi bruttó 2.000.000,-Ft illetmény illeti meg, amely magában foglal minden jogcímet és pótlékot. Magyarán nincs kibúvó, akárhány bizottsági tagsággal, költségtérítés jogcímmel, egyebekkel rendelkezik valaki, a kifizetés maximum 2 millió forint lehet havonta.

A kifizetés további feltétele, hogy a napi munkában rendszeresen részt vegyen, távollét esetén azt igazolja. Ennek hiányában az adott havi kifizetés arányosan csökkentésre kerüljön!

Úgy gondoljuk, hogy még így is nagylelkűek vagyunk, mert juttatásaik a minimálbér tízszeresének felelnek meg. Választott tisztségviselőkként azonban kötelesek megtapasztalni mindazokat a nehézségeket, amelyekkel egy normál magyar állampolgárnak napi szinten kell szembenéznie.

Elég volt az uraskodásból, pénzszórásból, flancolásból!

Budapest, 2022. augusztus

Miért fontos?

Nincs pénz az oktatásra, nincs pénz az egészségügyre, a polgároknak lassan nincs pénzük élelemre sem, mindeközben a politikusok arcátlan béremelésére folyamatosan van pénz!

Az a pénz a miénk, jogunkban áll dönteni a felhasználásáról.

Kategória

Frissítések

2022-08-21 07:49:21 +0200

25 aláírás gyűlt össze.

2022-08-18 16:54:02 +0200

10 aláírás gyűlt össze.