Ugrás a fő tartalomra

Címzett: Magyarország Kormánya; Gulyás Gergely

Stadionok megnyitása a menekülteknek

Tisztelettel kérem, a 20. napon, hogy nyissák meg az összes, közpénzből, adófizetői pénzből megépített stadiont, továbbá a még férőhellyel rendelkező szállodákat, üdülőket, közösségi szállókat és menekülttáborokat Magyarországon az Ukrajnából menekülni kényszerülők számára.
Biztosítsák a megfelelő körülményeket az ellátásukhoz és étkeztetésükhöz, ezzel tehermentesítve azt a több mint 100 ezer önkéntest, aki a háború kitörésének napjától 0-24 órában helyt áll: segít, ellát, tolmácsol, fuvart szervez, szállást biztosít, élelmet oszt, gyógyít, gyermekekre vigyáz.
Továbbá tisztelettel kérem, hogy segítse az önkéntes szállásadókat, akik a saját otthonukba fogadnak be menekült embereket. Koordinálják, ellenőrizzék, anyagilag támogassák és regisztrálják! a szállásadókat.
Kérem, mielőbbi cselekedetüket az ügyben!

Tisztelettel:
Farkas Nóra
Az Önkéntesek nevében

EN
I respectfully request, on the 20th day, that all stadiums built in Hungary with public money and taxpayer money, furthermore hotels, resorts, community hostels and refugee camps that can still have places for accommodate be opened for those forced to flee Ukraine.
I respectfully request, that provide the right conditions for their care and meals, relieving the more than 100,000 volunteers who assist from 0-24 hours since the outbreak of the war: helping, caring for, interpreting, arranging transport, providing accommodation, distributing food, healing, caring for children.
I also respectfully ask you to help volunteer hosts who take in refugees into their own homes. Coordinate, monitor, financially support and register! the volunteer hosts, please.

Please act as soon as possible on the matter!

Sincerely
Nóra Farkas
On behalf of the volunteers

Miért fontos?

Az önkéntesek is már kimerültek, és 20.napja 0-24 teljes odaadással és maximumot kihozva segítenek, ahol tudnak, példaértékű ez az összefogás, amit ismét tapasztalhatunk, de a mi erőnk is véges.
Moldovában sikeres a stadion nyitás, ott látják el a menekülteket. Magyarországon is működhetne! Az önkénteseknek hatalmas segítség volna, koncentráltabbá tenné a segítségnyújtást.

Magyarország

Maps © Stamen; Data © OSM and contributors, ODbL

Frissítések

2022-03-17 14:39:22 +0100

25 aláírás gyűlt össze.

2022-03-16 11:04:09 +0100

10 aláírás gyűlt össze.