Ugrás a fő tartalomra

Címzett: Kósa Lajos

Nem vagyunk igavonó barmok!

Tisztelt Kósa Lajos!

Nem tudjuk bizonyítani, csak sejtjük, hogy milyen lobbi áll az Önök beterjesztése mögött, amely az eddigi 250 óra helyett, 400 óra túlórával akarja kezelni a számos ágazatra jellemző munkaerőhiányt.

Nem vagyunk igavonó barmok, akiket a multinacionális cégek kénye-kedvére ki lehet zsigerelni az Önök asszisztálásával. Egyébként meg már most is azok vagyunk, de ezt a nyomást fokozni a magyar melósok, dolgozó emberek ellen elkövetett árulás.

Azonnal vonják vissza előterjesztésüket és üljenek le a minket valóban képviselő szakszervezetekkel egyeztetni, esetleg kérdezzenek meg minket, magyar dolgozókat is, hogy mit gondolunk erről az ördögi tervről… S mielőtt beterjesztenek egy ilyen, a magyar melósokat, dolgozókat eláruló törvénytervezetet, magyarázzák el a magyarországi munkavállalók tömegének, hogy mit is jelent ez a gyakorlatban. Megint a multik diktálnak, mint évitzedek óta Magyarországon!!!

Nem érdekelnek az Önök, és az Önöket megelőző kormányokhoz dörgölőző, megalkuvó ál-szakszervezetek és multinacionális érdekek. Mind egy kutya.

Kérdezzenek minket, magyar dolgozókat akár egy nemzeti konzultáció keretében, hiszen ekkor úgyis kiderül, hogy mi a véleménye a magyar embereknek, dolgozóknak erről az elképesztő javaslatról, amit sokan még nem is fognak föl és Önök erre játszanak!

Akármennyit is tett Debrecenért és Magyarországért, most arra kérjük, szálljon ki abból a hiper-szuper Skodából Kósa Úr és jöjjön el egy napot dolgozni a gumigyárba, vagy bármilyen gyárba. Akkor megérti talán, hogy miről beszélünk…

Mi, akik egy autógyárban, az Aldiban, a Lidl-ben, a Tesco-ban stb., a vendéglátásban, egy call centerben vagy bár akárhol dolgozunk, miért kell még egy bőrt lehúzni rólunk??

Nekem segítettek megírni ezt a petíciót, hogy szépen helyesen, a magyar helyesírás szabáyait betartva legyen megírva, ezzel megtisztelem Önt. Kérem, hogy Ön is tiszteljen meg minket és gondolkozzon el azon, hogy mit okoz az Ön által benyújtott törvényjavaslat.

Utóirat: az aláírók kommentben mondják el a saját túlórás vagy bármilyen történetüket!

Miért fontos?

Mert ismét a dolgozók és az őket valóban képviselő szakszervezetek véleményét kikerülve akarnak egy olyan törvényt meghozni, ami kizárólag a multik érdekét szolgálja!

Magyarország

Maps © Stamen; Data © OSM and contributors, ODbL

Kategória

Frissítések

2018-12-12 12:20:53 +0100

100 aláírás gyűlt össze.

2018-12-08 21:29:59 +0100

50 aláírás gyűlt össze.

2018-11-24 18:11:14 +0100

25 aláírás gyűlt össze.

2018-11-23 16:04:32 +0100

10 aláírás gyűlt össze.