Ugrás a fő tartalomra

Címzett: Minden Magyar Demokrata!

Előválasztást minden választókerületetben!

Előválasztást minden választókerületetben!

Felhívás!
Kezdeményezzük,hogy az elégedetlen, és a jövőnkért felelősséget érző demokraták minden településen, és mind a 106 választókerületben keressék meg egymást és a már működő civil szerveződéseket, és együtt alakítsák meg a közéleti cselekvésre kész demokrata közösségeket! Hozzuk létre közösen a NORMA klubokat, majd ezen civil formációk együttműködődésének keretet adó hálózatot.

Az ellenzék pártjai között – különböző formációkban ugyan, de – tárgyalások folynak a 106 egyéni választókerületben induló jelöltekről és a listákról. Azonban ez nem lehet néhány párt belügye!

Keressük meg együtt, hogy kik lehetnek az elégedetlen, és változást akaró, magyar állampolgárok sokaságának közös miniszterelnök és képviselő jelöltjei, akik a 2022-évi Országgyűlési választáson leginkább esélyesek a győzelemre, és akik megérdemlik a bizalmunkat és aktív támogatásunkat!

Ha egyetértesz a fentiekkel, akkor arra kérünk, csatlakozz hozzánk a www.magyarorszagert.com oldalon, és küldj egy üzenetet az alábbi e-mail címre: informacio.norma@gmail.com

Miért fontos?

Rajtad is múlik!
Rajtunk is múlik! Pont most múlik rajtunk, hogy hazánk egy olyan normálisan működő, mindenkinek élhető ország legyen, ahol egy modern, európai, emberi élet alapjait teremthetjük meg valamennyiünknek, ahol méltányosabb és igazságosabb életet biztosíthatunk gyermekeinknek, unokáinknak, ahol tisztelettel, kíváncsisággal és bizalommal fordulhatunk egymás felé, ahol működnek a jogállam és a társadalom javát szolgáló, mindenkire egyformán vonatkozó törvények.

Ennek elengedhetetlen feltétele a rendszer- és kormányváltás!

Ne várjuk. hogy a pártok majd helyettünk és nélkülünk megoldják az életünket, adjunk hangot felháborodásunknak, csalódottságunknak és sérelmeinknek!

Ragaszkodjunk jogainkhoz, szabadságunkhoz, függetlenségünkhöz! Védjük meg közös nemzeti értékeinket és köztársaságunkat!

Mi, demokrata választópolgárok magunk is tegyünk a változásért, mert miénk a hatalom, mi vagyunk a megrendelők!

Tudjuk és tapasztaljuk, nehéz a megszólalás, a kiállás a gyűlölködéssel, a butasággal és a gonoszsággal szemben. De! Nem vagy egyedül, ne félj! Szűkebb és tágabb környezetedben – az otthonodban, a munkahelyeden, a településeden, a választókerületedben és az egész országban – nagyon sokan gondolkoznak Hozzád hasonlóan. De külön-külön, egyénenként nem sokat tehetünk a változásért. Csak az egymás iránti türelemmel, figyelemmel, együttműködve lehetünk hatékonyak!

Székesfehérvár, 2020.02.02.

Vass Éva, Dr. Ring Éva, Bencsikné Tóth Gabriella, Pilusin István, Koszorus Béla, Hajnal Béla, Papp Károly, Mészáros István, Buth Sándor.


Aláírás okai

  • most 2020 ban választást kell ki írni és le kell váltani az Orbán kormányt mert már nem lehet elviselni amiket művelnek
  • 2021-be azonnal
  • Zsolnai Lászlóné

Frissítések

2020-02-05 20:42:22 +0100

100aláírás gyűjt össze.

2020-02-05 04:11:04 +0100

50aláírás gyűjt össze.

2020-02-04 21:44:11 +0100

25aláírás gyűjt össze.

2020-02-04 21:34:28 +0100

10aláírás gyűjt össze.