Ugrás a fő tartalomra

Címzett: Tisztelt polgárok! Kedves honfitársaink!

Civil Bázis a 2/3-ért!

Támogatói nyilatkozat a független Civil Bázisért

Hazánk súlyos válságban van, a normális életünk került veszélybe.
Ezért
alulírottak, a Magyar Köztársaság hívei és polgárai kifejezzük egyetértésünket azzal a gondolattal és szándékkal, hogy az eddig képviseletet nem találó független civil közösségek és egyének, a kisebb pártok és mozgalmak is minél nagyobb számban együttműködve, közösen induljanak az előválasztásokon és a következő országgyűlési választásokon, az alábbi közös célok szolgálatában:

- a nemzet megbékélése, egy európai alapértékeken nyugvó közjó biztosítása,
- a jelenlegi rezsim leváltása, a jogállamiság intézményeinek, a polgári kontroll kiépítése,
- a hazánk valamennyi tagját megillető emberi méltóság és képviselet megteremtése,
- a nemzeti vagyon megőrzése, a korrupció felszámolása és a tényleges elszámoltatás,
- a szociális és egészségügyi biztonság megvalósítása,
- az önrendelkezési jog, az önkormányzatiság visszaállítása életünk minden területén,
- az oktatás, a kultúra, a tudomány és a sajtó szabadságának megteremtése,
- a nők, roma honfitársaink, a kisebbségek teljes körű egyenlőségének biztosítása,
- gyermekeink, a kiszolgáltatottak és a bántalmazottak védelme.

Feltétlenül szükséges az ellenzéki erőkkel és minden felelős polgárral együttműködő önálló szerveződés jelenléte, hogy elősegítse a tiszta választásokat, az alkotmányozó kétharmados többséget, a kormányozhatóságot, a szolidaritás és a rendszerszintű változások megteremtését.
Ez a közösség garantálhatja többek között azt a kontrollt, amely megakadályozza, hogy bárki visszaéljen a joggal, a képviselet felelősségével és kisajátítsa az államot.
Létre kell hoznunk közös hazánk számára a normális, szakszerű és emberséges működés lehetőségét, vissza kell állítanunk a bizalom, a megbízhatóság, a valódi összetartozás feltételeit.

Hisszük, hogy a sokféleségben és annak tiszteletében erő és lehetőség van.

Támogatjuk a teljes körű előválasztást, annak érdekében, hogy minden választási körzetben egy feddhetetlen, tiszta erkölcsű demokratikus jelölt vehesse fel a versenyt a rezsim képviselőjével szemben.
Az igazságtalan választási törvényt, a civil törvényt, a pártfinanszírozást egy sikeres kormány- és rendszerváltás után azonnal meg kell változtatni, és az ezek miatt diszkriminációt, kárt, vagy egyéb hátrányt elszenvedett szervezeteket támogatni kell.
Az állam helyett, nagyon sokszor a civilek gondoskodnak a rászoruló és kiszolgáltatott honfitársainkról, a tönkretett egészségügyi, szociális és oktatási rendszer támogatásáról, környezetünk, kultúránk, nemzeti értékeink és örökségünk védelméről. A választásokon pedig gondoskodni fognak a rezsim leváltásáról, közös országunk felépítéséről.

Legyen béke, szabadság és együttműködés!

Támogatjuk a Civil Bázist, ehhez kérjük a személyes egyetértésedet és együttműködésedet!

További információ:https://civilbazis.hu/

Magyarország, 2021. 02.01., a Köztársaság és a civilek napja

Ascher Tamás, Bangó Attila Indián, Békés Gáspár, Bodó Viktor, Bolba Márta, Buth Sándor, Droppa György, Fazekas Katalin, Fleck Zoltán, Fodor Tamás, Gruber Andrea, Harsányi Sulyom László, Hetényi Zsuzsa, Horgas Péter, Iványi Gábor, Janza György, Jász Krisztina, Juhász Bence, Kaltenbach Jenő, Katona Andrea, Kelemen János, Kelemen Nikoletta, Kendernay János, Kéri István László, Krémer Balázs, Kürti Judit, Lakatos Béla, Lattmann Tamás, Lengyel László, Mellár Tamás, Molnár Áron, Molnár Timea, Nagy Blanka, Németh Eszter, Nyerges Ferenc, Orsós János, Orosvári Zsolt, Pálfi György, Pásztor Erzsébet, Perintfalvi Rita, Petschnig Mária Zita, Pilz Olivér, Polgár András, Polyák Gábor, Rácz Béla, Setét Jenő, Szalai Kriszta, Szepesházi Péter, Tóth Ádám, Tömpe István, Törley Kata, Újhelyi Sándor, Upor László, Varga Andrea, Varga Orsolya, Velenczei Ágnes, Vilmos Noémi, Vörös Imre, Wittinghoff Tamás, Zalka Vera

Miért fontos?

Legyen béke, szabadság és együttműködés!

Kategória

Frissítések

2021-02-03 15:03:17 +0100

1,000 aláírás gyűlt össze.

2021-02-02 02:49:55 +0100

500 aláírás gyűlt össze.

2021-02-01 17:15:52 +0100

100 aláírás gyűlt össze.

2021-02-01 16:59:36 +0100

50 aláírás gyűlt össze.

2021-02-01 16:54:08 +0100

25 aláírás gyűlt össze.

2021-02-01 16:47:27 +0100

10 aláírás gyűlt össze.