Ugrás a fő tartalomra

Címzett: Magyar Kormány, Budapest Főpolgármestere, UEFA Végrehajtó Bizottsága

Az UEFA Szuper Kupát vigyék más városba, vagy nézők nélkül rendezzék meg!

Felszólítjuk a magyar kormányt, Budapest főpolgármesterét és az UEFA Végrehajtó Bizottságát, hogy rendezzék a Szuperkupát egy a Covid-19 járványnak kevésbé kitett városban, vagy amennyiben erre már nincs idő, akkor Budapesten zárt kapuk mögött.

Move the Super Cup to another city or organize it without spectators!

We call on the Hungarian government, the Mayor of Budapest and the Executive Committee of UEFA to organize the Super Cup in a city less prone to the Covid-19 pandemic, or if time is limited to hold it in Budapest behind closed doors.

Miért fontos?

Magyarországon tombol a Covid-19 fertőzés. A napi új megbetegedések lakossághoz mért aránya már most kétszerese az Egyesült Királyságénak. Szakértők szerint az elkésett kormányzati intézkedések, a tesztelési kapacitás elégtelensége és az előkészítetlen iskolakezdés miatt a fertőzés drámaian gyorsuló terjedése várható. Ennyi ember járványbiztos mozgatását és elhelyezését a magyar szervek aligha tudják biztosítani
Ilyen helyzetben felelőtlenség 20 ezer szurkolót egy stadionba összeterelni!. A nézők jelenléte a fertőzés további magyarországi elterjedését és külföldre történő kihurcolását fogja eredményezni. Féltjük szüleink, nagyszüleink és a magunk egészségét és életét!

Felszólítjuk a magyar kormányt, Budapest Főpolgármesterét és az UEFA Végrehajtó Bizottságát, hogy rendezzék a Szuperkupát egy a Covid-19 járványnak kevésbé kitett városban, vagy amennyiben erre már nincs idő, akkor Budapesten zárt kapuk mögött.

The Covid 19 pandemic is raging in Hungary. The rate of new registered cases compared to the population is now double than that of the UK.
Experts expect a further dramatic increase in infections due to delayed government action, the shortage of testing capacity and the lack of preparedness for school openings.
The Hungarian authorities are unlikely to be able to secure the safe movement and accomodation of a crowd of this size.
In this situation, it is irresponsible to allow 20 000 fans to gather in a stadium.
The presence of spectators will result in the further spread of the pandemic both in Hungary and abroad. We fear for our parents’ and grandparents’ and our own health!

We call on the Hungarian government, the Mayor of Budapest and the Executive Committee of UEFA to organize the Super Cup in a city less prone to the Covid-19 pandemic, or if time is limited to hold it in Budapest behind closed doors.

Budapest, Hungary

Maps © Stamen; Data © OSM and contributors, ODbL

Kategória

Frissítések

2020-09-09 20:00:59 +0200

100 aláírás gyűlt össze.

2020-09-08 21:35:57 +0200

50 aláírás gyűlt össze.

2020-09-08 17:19:54 +0200

25 aláírás gyűlt össze.

2020-09-08 13:39:42 +0200

10 aláírás gyűlt össze.