Ugrás a fő tartalomra

Címzett: Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét város Polgármestere és Városvezetés

A Kecskeméti Wakeboard Pálya Megőrzéséért!

Tisztelt Polgármester Asszony és Városvezetés,

Kecskemét város lakói és a wakeboard sport szerelmesei, alábbiakban szeretnénk kifejezni aggodalmunkat és szenvedélyünket a kecskeméti wakeboard pálya sorsa iránt. Ezen a pályán nem csak egyszerű sportot űzünk, hanem egy közösséget is alkotunk, amely szerves részét képezi városunknak. A kecskeméti wakeboard pálya nem csupán egy sportlétesítmény, hanem egy olyan hely, ahol a fiataloknak lehetőségük van egészséges életmódot kialakítani, szabadidőt tartalmasan eltölteni, és közösséget építeni. Itt tanuljuk meg a sportot, fejlesztjük ügyességünket, és építjük a karakterünket. A pálya nemcsak sportolási lehetőséget nyújt, hanem a térség turizmusát is fellendíti, ami gazdasági előnyökkel jár a városunknak. Ezenkívül a kecskeméti wakeboard pálya hozzájárul a fiatalok fejlődéséhez és a sport iránti elkötelezettségükhöz. Segít nekik elkerülni a káros szokásokat és a bűnözést, helyette egy pozitív és egészséges közegben találják magukat. Az aláírók felhívják a döntéshozók figyelmét a pálya bezárásának potenciális negatív következményeire és arra kérjük Önöket, hogy vegyék figyelembe a következőket:

1. A kecskeméti wakeboard pálya fontos közösségi központ, amely támogatja a fiatalokat és a sportot a városunkban. Az évről évre megtartott számos gyerektábor sok kisgyerek számára aktív kikapcsolódást biztosít.
2. A pálya bezárása hátráltatná a fiatalokat az aktív és egészséges életmód kialakításában.
3. A pálya fenntartása hozzájárul a város turizmusának fellendítéséhez és a gazdasági növekedéshez.
4. A wakeboard sport egy olyan lehetőség, amely lehetővé teszi a fiatalok számára, hogy fejlesszék ügyességüket, kitartásukat, koncentrációjukat, fókuszálási képességüket.
5. Idén itt került megrendezésre a 25. Magyar Wakeboard és Wakeskate Országos Bajnokság, melyre a jövőben is potenciálisan lenne igény és lehetőség. Ezen az eseményen kiemelkedő helyezést ért el több helyi sportolónk is, akik itt sajátították el az ehhez szükséges tudást.
6. A víz oxigénellátását is segíti, ahogy a nagy melegben folyamatosan mozgatjuk a vizet, amely fontos a tó élővilága számára.

A fent felsoroltak alapján kérjük, hogy fontolják meg a kecskeméti wakeboard pálya bezárásával kapcsolatos döntésüket, és keressenek alternatív megoldásokat annak érdekében, hogy továbbra is támogassák a vízisíelést, wakeboardot, wakeskatet és városunk ezen sportot űzőit.

Alulírottak kérik a döntéshozókat, hogy álljanak a kecskeméti wakeboard pálya mellett, és ne zárják be ezt a fontos közösségi létesítményt. Kérjük, vegyék figyelembe aggodalmunkat és támogassák városunk és fiataljaink jövőjét. Köszönjük, hogy elolvasták petíciónkat, és reméljük, hogy figyelembe veszik kérésünket.

Tisztelettel,
Kecskemét város wakeboard közössége

Miért fontos?

Kedves Támogatóink!

Szeretnénk megosztani veletek, miért fontos és érdemes csatlakoznotok a kecskeméti wakeboard pálya megmentésére irányuló kampányunkhoz. Az alábbiakban összefoglaljuk, miért érdemes részt vennetek ebben az ügyben:

1. Személyes Közösség és Élmények: A kecskeméti wakeboard pálya nem csupán egy sportlétesítmény, hanem egy olyan hely, ahol közösséget alkotunk és életre szóló barátságokat kötünk. Csatlakozz hozzánk, és légy részese egy olyan közösségnek, amelyet a szenvedély és az élmények kötnek össze.

2. Fiatalok Fejlődése és Jövője: A pálya fenntartása segít a fiataloknak abban, hogy egészséges életmódot alakítsanak ki és tanuljanak meg közösségben gondolkodni. Továbbá az évről évre megtartott számos gyerektábor sok kisgyerek számára aktív kikapcsolódást biztosít és megszeretteti velük a vizet és a sportos életmódot. Támogatóként segítesz a fiataloknak abban, hogy építsék jövőjüket.

3. Turizmus és Gazdasági Lendület: A kecskeméti wakeboard pálya nemcsak sportolási lehetőséget kínál, hanem a város turizmusának fellendülését is hozza magával. Azáltal, hogy támogatod ezt a helyet, hozzájárulsz a város gazdasági fejlődéséhez.

4. Környezetvédelem: A víz oxigénellátását is segíti, ahogy a nagy melegben folyamatosan mozgatjuk a vizet, amely fontos a tó élővilága számára.

5. Érdekképviselet és Hangod: Az aláírásoddal és támogatásoddal te is részese lehetsz egy olyan mozgalomnak, amely képviseli a közösségünk érdekeit. Együtt erősebbek vagyunk, és hatékonyabban állhatunk ki a pálya megmentése mellett.

6. Emlékek és Élmények: A kecskeméti wakeboard pálya olyan hely, ahol emlékeket és élményeket szerzünk, amelyeket soha nem felejtünk el. Segítsünk abban, hogy ezek az emlékek és élmények továbbra is létezhessenek.

Csatlakozz hozzánk a kecskeméti wakeboard pálya megmentéséért folytatott küzdelmünkben, és legyél részese annak a közösségnek, amely a szenvedély és az elkötelezettség jegyében együtt áll ki egy fontos ügy mellett.

Köszönjük, hogy támogatod a kecskeméti wakeboard pályát és a wakeboard sportot!

Tisztelettel és köszönettel,
Kecskemét város wakeboard közössége

Kecskemét, 6000 Magyarország

Maps © Stamen; Data © OSM and contributors, ODbL

Frissítések

2023-09-16 09:11:12 +0200

1,000 aláírás gyűlt össze.

2023-09-15 17:00:36 +0200

500 aláírás gyűlt össze.

2023-09-15 13:56:11 +0200

100 aláírás gyűlt össze.

2023-09-15 13:40:10 +0200

50 aláírás gyűlt össze.

2023-09-15 13:29:24 +0200

25 aláírás gyűlt össze.

2023-09-15 13:12:15 +0200

10 aláírás gyűlt össze.