Ugrás a fő tartalomra

Címzett: Dr Kiss László, Óbuda-Békásmegyer polgármestere, Halmai Róbert

Laborc utcai napközistábor és strand visszaszolgáltatása a gyermekeknek

Óbuda-Békásmegyer honlapján május 2-án értesítették az óbudaiakat, hogy a nyári napközis tábor egyik szokásos helyszíne nem a Laborc utca, hanem a Zápor utcai iskola.
Felszólítjuk Dr Kiss Lászlót (Óbuda-Békásmegyer polgármesterét) és Halmai Róbertet ( az Esernyős Óbudai Kulturális és Sport Nonprofit Kft ügyvezetőjét), hogy a Laborc utcai napközistábort haladéktalanul szolgáltassák vissza a gyermekeknek és mindkét táborban állítsák vissza a már tavaly is önkényesen 12 évre lecsökkentett életkori határt a teljes általános iskolai korcsoportra vonatkozóan, azaz még az idén nyolcadik osztályból elballagók is részt vehessenek testvéreikkel együtt.
Hozzanak nyilvánosságra minden szerződést vagy - tervezetet, amely a táborra, annak esetleges értékesítésére vagy bérbeadására vonatkozik. https://kimittud.hu/request/laborc_utcai_napkozistabor_bezar

Miért fontos?

Mert tökéletes helyszín a nyaraláshoz. Sok szülő nem engedheti meg a fizetős tábort, főleg nem egész nyárra. 12 év feletti testvéreket, gyermekeket is megfosztottak a lehetőségtől, hiába tettük szóvá már tavaly is.

Budapest, Laborc u., 1037 Magyarország

Maps © Stamen; Data © OSM and contributors, ODbL

Frissítések

2022-05-23 15:04:13 +0200

25 aláírás gyűlt össze.

2022-05-21 09:02:56 +0200

10 aláírás gyűlt össze.